Detta ÄR den perfekta mannen

Du kanske tänker ganska gott om dig själv? Men du är den perfekta mannen? Vi menar, verkligen, verkligen perfekt?

Vi frågar bara för att, enligt en undersökning av det brittiska klädföretaget Austin Reed, finns det nu ett sätt att avgöra det. Företaget frågade 2 000 brittiska kvinnor och resultatet blev en lista med 28 viktiga egenskaper. Kvinnor gillar långa män och enligt undersökningen också en man som är tonad och atletisk.

Rätt självklart eller hur? Men varför är det så egentligen? I en undersökning bland 10 000 män födda i samma vecka 1958  visade det sig att ju längre männen var desto mindre var sannolikheten att det skulle vara ogifta eller barnlösa 42 år senare.

Längd, liksom muskler, står för hälsa, och en frisk människa kommer troligen avla friska barn. Studien bekräftar vad vi redan visste. Kvinnor lockas till indikatorer för hälsa. Enligt undersökningen gillar kvinnor män som tjänar över 500 000 kronor per år och som kör en Audi.

En fin bil är ett säkert kort för att vinna en kvinnas hjärta. I en studie lät man kvinnor i samma ålder och med samma bakgrund se en bild av en man i en Bentley, och en bild av samme man i en Ford Fiesta. Kvinnorna pekade ut mannen i Bentleyn som betydligt mer fysiskt attraktiv, trots att det var samma man.

Men för många kvinnor kan den perfekta mannen ha lite mindre pengar. Den nya studien bekräftar tidigare forskning som visar på att många kvinnor skulle nöja sig med en man som tjänar mer än dem, hur mycket det än kan vara. I en studie som publicerades förra året, sa 64 procent av kvinnorna att de bara strävar efter att hitta en man som drar hem med ett större lönekuvertet än vad de själva gör.

Enligt den nya studien är den perfekta mannen en öldrickare, köttätare, blir klar att gå på bara 17 minuter, och gillar att titta på fotboll. Han får också gärna vara händig.

Men han bör inte vara alltför macho. Han vill shoppa och ska vara renrakad med en slät bringa.

Han ska vara känslig

Slutligen utesluter inte öldrickandet och fotbollstittandet att han måste ha en känslig sida. Han bör vara lyhörd och omtänksam när hans fru eller flickvän är upprörd, och vara beredda att tala om för henne att han älskar henne (men endast när han menar det). Han måste också ringa sin a föräldrar regelbundet och han vill ha en egen familj. Han kanske till och med ska gråta under en sorglig film.

Med andra ord, kvinnor söker en man att behålla. Genom att ha kontakt med sin mamma visar han sitt engagemang för familjelivet, och den känsliga sidan betyder att han kommer att vara där för att hjälpa till när det blir tufft med den gemensamma familjen.

http://livsstil.se.msn.com/man/en-perfekt-man-hur-r%c3%a4tt-%c3%a4r-du


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0