Pappa 75 år - middagen

Vi överraskade min far och
Vibeke med att boka en "egen resaurang"
med bord för sju
 
Vilken kanonmat och service av Johan!
 
 
 
Förrätten bestod av
ost o charktallrik med tillbehör såsom kex o marmelad
(glömde bort att vi hade vegetarianer med...)
 
 
Varmrätt för fem av oss
örtbakad rödingfilé med krämig purjolök, varm sommarsallad, krispig
palsternacka o smörad fänkålsbuljong.
 
 
Varmrätt för två av oss
helbaqkad flanksteak, rotsellericréme, rökt paprikasky samt
rostad färskpotatis
 
 
Efterrätt för alla
mörk chokladmousse med knäckflarn, saboyonne på röda vinbär
samt kaffeskum
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0