Semestermat o dryck
Frukost första dagen.
Allttid lika spännande att veta hur allt smakar i ett annat land.
En dag åt vi ut på en restaurang.
Den låg vid havet på stranden.
Annars lagade vi själva eller
åt på golfklubben.
Golfklubbar har alltid bra mat,
i alla fall utomlands.
Han såg våra skeptiska miner när vi skulle dela seebassen själv.
Så han fileéade den åt oss.
Magiskt god med tonfisksallad till.
Mannen tog revbensspjäll.
Alltid lika besviken,
för han gör ju världens godaste själv,
daaaaaaaaaa
En halvljummen sallad med bacon och
vaktelägg gick också åt.
Favvodrycken i år blev helt klart
Tinto De Verano.
Nja, kanske champagnen och
majonäsen var mer populär under resan.
En Guinnes är ju aldrig fel.
Den mest överraskande och godaste var nog
MONK-fish kebabb.
Det vill säga marulk på grillspett.
Årgångschampagne,
för mig av mina vänner inför min stora dag.
Det värmde i hjärta och själ.
Åsså en fantastisk utsikt
till drycken.
Kommentarer
Trackback